Αποχαιρέτησε τον Γ.Τάτση η Καλλιθέα!

Με θερμά λόγια και πολλές ευχές αποχαιρέτησε η Καλλιθέα τον Γιάννη Τάτση ο οποίος πήρε… μεταγραφή για την ΑΕΛ, όπου θα αντικαταστήσει τον Μιχάλη Γρηγορίου που παραιτήθηκε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλιθέα για την αποχώρηση του Γιάννη Τάτση έχει ως εξής:

«O Γιάννης Τάτσης αποτελεί παρελθόν αφού απάντησε καταφατικά και με συναίνεση της ομάδας στην δελεαστική πρόταση της ΑΕΛ. Ευχόμαστε ότι καλύτερο στη νέα του προσπάθεια και να είναι υγιής.

ADVERTISING

Για το συγκεκριμένο θέμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαδόπουλος, είπε τα εξής:

«Εγώ και οι συνεργάτες μου Μάριοs Μπίλιοs και Αγγελήs Μπούτας αισθανόμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε έστω και λίγο με τον κύριο Γιάννη Τάτση.

Είναι αξιοσημείωτο ότι τότε που είχαμε συμφωνήσει το πιθανότερο σενάριο ήταν ότι η Καλλιθέα να αγωνιζόταν στη SL2. Αφού δεν έγιναν οι δύο όμιλοι στη Super League 2 ο κύριος Τάτσης κράτησε το λόγο του και δεν έφυγε από την ομάδα.

ADVERTISING

Στο μικρό διάστημα που έμεινε στην Καλλιθέα οργάνωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα και σε μεγάλο βαθμό ενέπνευσε μια πιο επαγγελματική νοοτροπία σε Διοίκηση και ποδοσφαιριστές .

Του ευχόμαστε τα καλύτερα και κάθε επιτυχία στην ιστορική ομάδα της ΑΕΛ.

Ευχόμαστε να τον συναντήσουμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες!

ADVERTISING

Όσον αφορά την επόμενη μέρα στο θέμα του προπονητή δεν βιαζόμαστε λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων και να είμαι σίγουροι οι φίλοι της ομάδας ότι θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.