Γ. Μαυράκης: «Να προσέχετε, σας ευχαριστώ όλους»

Τους ανθρώπους που ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του, θέλησε να ευχαριστήσει από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Γιάννης Μαυράκης, ο οποίος έχει εισαχθεί στη κλινική COVID καθώς έχει διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Το Grandsport.gr, επικοινώνησε με τον Γιάννη Μαυράκη, ο οποίος άδραξε της ευκαιρίας και με τοποθέτηση του, ζητάει από τον κόσμο να είναι προσεκτικός και να τηρεί τα μέτρα.

Σε δήλωση του, τόνισε: «θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν σε επικοινωνία μαζί μου, δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω στα τηλεφωνήματα, όμως θέλω να ξέρουν πως είμαι δυνατός και θα το ξεπεράσω και αυτό. Θέλω όμως να σας παρακαλέσω, να προσέχετε όλοι, να είστε προσεκτικοί για να μην περάσετε και εσείς αυτό που περνάω εγώ τώρα. Σας ευχαριστώ και θα τα ξαναπούμε σύντομα. Σας ευχαριστώ απο καρδιάς για τις ευχές σας και πιστεύω γρήγορα να ζήσουμε αυτά που ζούσαμε πριν, δηλαδή ωραίες στιγμές. Ευχαριστώ τους καλούς μου φίλους, την οικογένεια μου και φυσικά την οικογένεια του Αλμυρού».

Νωρίτερα, ο ίδιος είχε δώσει στη δημοσιότητα βίντεο, λίγα λεπτά μετά που ενημερώθηκε πως είναι θετικός, ενημερώνοντάς ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο, προκειμένου όλοι όσοι είχαν έρθει σε επαφή μαζί του, να το δουν, να προνοήσουν και να σταματήσουν την διάδοση του αόρατου εχθρού.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γ. Μαυράκης!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.