«Οικογένεια» και στις ήττες η Αγ. Βαρβαρα (pics)

Μπορεί η Αγία Βαρβάρα, να ηττήθηκε στο… γήπεδο σήμερα από τον Αετό Ανωγείων, αυτό όμως δεν πτόησε την ιδιαίτερα ενωμένη και ικανοποιημένη «οικογένεια» να πραγματοποιήσει την ετήσια κοπή πίτας της.

Η φετινή χρονιά για την Αγία Βαρβάρα είναι εξαιρετική, από κάθε άποψη, αυτό είναι κάτι που οφείλεται κυρίως στο γεγονός πως είναι ενωμένοι, στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα, στις νίκες και στις ήττες.

Και αποδείχθηκε και σήμερα, που μπορεί να ηττήθηκε 4-1 από τον Αετό Ανωγείων, για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, αυτό όμως δεν «πτόησε» κανέναν και όλοι μαζί συγκεντρώθηκε στο Καφέ «Aplo» στην περιοχή του ΕΛΜΕΠΑ (πρώην ΤΕΙ) για να πραγματοποιηθεί η ετήσια κοπή πίτας.

ADVERTISING

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, τα «πειράγματα» προφανώς και δεν έλειπαν, με τον Σκουλά να είναι και ο «τυχερός» της «βραδιάς», κερδίζοντας το φλουρί…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.