Αιχμηρή ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Τιμή μας να αγωνίζονται στην ομάδα Ρομά»

Αιχμηρή ανακοίνωση, μέσω της οποίας, «καταγγέλλει» ρατσιστικά σχόλια, εξέδωσε η ΑΕΚατσαμπά, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως είναι τιμή για τους ίδιους, να αγωνίζονται με τη φανέλα της ομάδας, ποδοσφαιριστές Ρομά. 

«Βράζουν» στην ΑΕΚ, «καταγγέλλουν» ρατσιστικά σχόλια

ADVERTISING

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η διοίκηση της ΑΕΚατσαμπά συγχαίρει την ομάδα του Ανθεστίωνα για την δίκαια νίκη του στον σημερινό μεταξύ μας αγώνα και την πρόκριση του στο θεσμό του κυπέλλου.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του Ανθεστίωνα για την φιλοξενία, σε ένα γήπεδο που νιώθουμε πάντα ευπρόσδεκτοι και μας αντιμετωπίζουν φιλικά.

Τέλος θέλουμε να ενημερώσουμε κάποιους παίκτες της αντιπάλου μας και να κάνουμε ξεκάθαρο σε όλους όσους έχουν πρόβλημα με εμάς οτι:

ADVERTISING

Είμαστε περήφανοι και είναι μεγάλη μας τιμή να αγωνίζονται με την φανέλα μας και να είναι μέλη της οικογένειας μας ποδοσφαιριστές Ρομά.

Είναι μεγάλη μας τιμή να έχουμε στην οικογένεια μας ποδοσφαιριστές Έλληνες, ποδοσφαιριστές με καταγωγή από Αλβανία, από Ρουμανία, από Συρία κλπ.

Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να είχαμε στην οικογένεια μας ποδοσφαιριστές άλλου χρώματος, ποδοσφαιριστές που να μιλάνε άλλη γλώσσα, που να έχουν άλλη θρησκεία, που να είναι ομοφυλόφιλοι και γενικά να είναι διαφορετικοί, αρκεί να είναι Άνθρωποι με ήθος, να σέβονται τους συμπαίκτες τους και τους αντιπάλους.

ADVERTISING

Όποιου δεν του αρέσει αυτό καλύτερα να μην παίζει μαζί μας γιατί θα μας βρίσκει απέναντι του όπως έγινε σήμερα.

Είμαστε περήφανοι για τους ποδοσφαιριστές μας που και σήμερα έδειξαν ότι είναι οικογένεια χωρίς διαφορές και στήριξαν τους συμπαίκτες τους που υπέστησαν ρατσιστική συμπεριφορά».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.