Νίκησε και ξέφυγε ο Ρούβας!

«Τρένο» συνεχίζει ο Ρούβας στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ ο οποίος επικράτησε με 4-1 της Φαιστού για την εξ αναβολής 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 14ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Σείχ να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και με πλασέ να κάνει το 1-0.

Στην συνέχεια η Φαιστός προσπάθησε να αντιδράσει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο οι ευκαιρίες που δημιούργησε δεν βρήκαν στόχο. Μάλιστα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν σημαντικό προβάδισμα στο 29ο λεπτό, όταν ο Μαστραχάς με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σταυρουλάκη κάνοντας το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

ADVERTISING

Στην επανάληψη η Φαιστός μπήκε αποφασισμένη να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ ώστε να ξαναμπεί στο παιχνίδι κλείνοντας τον Ρούβα στα καρέ του.

Έτσι η ομάδα του Γιάννη Νικολιδάκη βρήκε το γκολ με τον Λυδάκη να μειώνει και να δίνει άλλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Ο Ρούβας παρότι δέχτηκε το γκολ δεν επηρεάστηκε και προσπάθησε να βγει ξανά μπροστά καταφέρνοντας μάλιστα να πετύχει και τρίτο γκολ με τον Άγγελο Ξημεράκη δίνοντας και πάλι «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Το κερασάκι στην… τούρτα για τον Ρούβα έβαλε ο Κοσμαδάκης ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 4-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα δίνοντας στην ομάδα του Νίκου Τσερεβελάκη απόσταση ασφαλείας από την 2η θέση και τον Άγιο Δημήτριο ο οποίος έχασε.

ADVERTISING

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η Φαιστός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρουκουνάκη στο 75ο λεπτό.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ρούβας Ζερβός, Μαυρογιαννάκης, Ξημεράκης Γ., Φόντας, Χαλκιαδάκης(λ.τ. 50’ Σινάνι), Πρίφτης, Μαστραχάς(60’ Φουρναράκης), Σείχ Α., Κοκολάκης, Ξημεράκης Α.(75’ Μουτσάκης), Κοσμαδάκης(75’ Φουκάκης).

ADVERTISING

Φαιστός:  Σταυρουλάκης, Τσούπι(λ.τ. 30’ Τάρε (λ.τ. 70’ Φραγκιαδάκης), Παπαδάκης Σ., Ρουκουνάκης, Χατζιδάκης(60’ Νικολιδάκης Α.), Καρταλιανάκης, Παπαδάκης Α., Νικολιδάκης Σ.(46’ Παπαδάκης Γ.), Κιόσα(46’ Λυδάκης), Ντισπιράκης, Γρηγοράκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ