Εντυπωσιακός Αετός στα Ανώγεια, 4-1 την Αγία Βαρβάρα!

Ο Αετός Ανωγείων ήταν εντυπωσιακός κόντρα στην Αγία Βαρβάρα της οποίας επικράτησε με 4-1 φτάνοντας τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Γιώργο Ποντίκαλη στον πάγκο της ομάδας!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Αετό Ανωγείων καθώς μόλις στο 13΄ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ με τον Ανδρικάκη να δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους!

Η απάντηση της Αγίας Βαρβάρας ωστόσο ήταν άμεση καθώς στο 20ο λεπτό ο Σαϊτάκης ήταν εύστοχος για το 1-1!

ADVERTISING

Ο Αετός και πάλι ωστόσο ευτύχησε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα μόλις τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Σπαχής βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για το 2-1! Ο ίδιος ποδοσφαιριστής μάλιστα στο 39΄ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι έκανε το 3-1 θέτοντας τις βάσεις για τη νίκη του Αετού!

Στην επανάληψη μάλιστα ο Αετός έφτασε και σε τέταρτο τέρμα με τον Λευτέρη Κεφαλογιάννη να βρίσκει δίχτυα για το 4-1 στο 68΄ το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτή τη νίκη ο Αετός πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη του με τον Γιώργο Ποντίκαλη στον πάγκο του και έκανε σημαντικό βήμα για την είσοδο στα Play Off. Από την άλλη πλευρά η Αγία Βαρβάρα έμεινε στους 28 βαθμούς και παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αετός Ανωγείων: Μπαγκέρης, Μέμος, Κονιός Γ., Ανδρικάκης, Τζιβελέκης, Δραμουντάνης, Μπέρκης, Σπαχής Μ., Κεφαλογιάννης Γ.(65΄ Κεφαλογιάννης Λ.), Βιτώρος(75΄ λ.τ. Σπαχής Α.), Βατσινάς

Αγία Βαρβάρα: Πελεκανάκης, Φωτάκης, Σιαπλαούρας, Μαρής, Σκουλάς, Καρακωσταντάκης, Σαλιάι, Σαϊτάκης, Βαλαμούτσουνος, Αποδολιουνακής, Σόρρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ