«Τρίποντο» ψυχολογίας για τις Μοίρες!

Σπουδαία νίκη κατάφεραν να πανηγυρίσουν οι Μοίρες οι οποίες επικράτησαν με 3-0 της Χερσονήσου στο εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι Μοίρες πατούσαν από το πρώτο λεπτό καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας πάρει την κατοχή με αποτέλεσμα να καταφέρει να πάρει προβάδισμα στο σκορ  στο 13ο λεπτό με τον Κυριακάκη με ωραία κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ο ρυθμός ανέβηκε για τις δύο ομάδες μετά το γκολ με την Χερσόνησο να απειλεί από στατικές φάσεις για την ισοφάριση, ενώ οι Μοίρες με ευκαιρίες σε ζωντανή ροή αγώνα. Παρόλα αυτά το σκορ δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας το υπέρ τους αποτέλεσμα.

ADVERTISING

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ανάλογος με την Χερσόνησο να προσπαθούσε να ανεβάσει την απόδοση της και τις Μοίρες ωστόσο να ελέγχουν το παιχνίδι και να προσπαθούν με την σειρά τους να «κλειδώσουν» τη νίκη.

Το παιχνίδι ανέβασε ρυθμό στο τελευταίο 20ο λεπτό, με τις Μοίρες να πετυχαίνουν το δεύτερο γκολ με τον Γκίνη στο 76ο λεπτό με ωραίο σουτ δίνοντας σαφέστατο προβάδισμα νίκης για την ομάδα του.

Οι Μοίρες κατάφεραν να «κλειδώσουν» το τρίποντο στο 82ο λεπτό με τον Κυριακάκη και πάλι να σκοράρει αλλά αυτή τη φορά με σουτ κάνοντας το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ADVERTISING

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Μοίρες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πιρουνάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μοίρες  Λιουδάκης, Πολυμερίδης Γ., Κυριακάκης, Τραορέ, Καργάκης Α., Πιρουνάκης, Γκίνη, Σφυριδάκης Μ.(60’ Καργάκης Σ.) , Κλινάκης(60’ Χατζάκης), Πολυμερίδης Χ., Οικονομάκης(80’ Μιφτάρι).

ADVERTISING

Χερσόνησος: Ντότσι, Χαλκιαδάκης Γ., Λαγουδάκος, Τουρνάκης, Γωνιανάκης, Πέκι, Θεοδωράκης, Έλι, Άλλα(70’ Μανωλακάκης), Μόντι, Μαστοράκης.  

ΔΗΜΟΦΙΛΗ