Τι συμβαίνει με Τοράλ – Ντε Γκούζμαν

Συνεχίζεται η… αγωνία για τον Τοράλ ο οποίος στο ματς με τον Ατρόμητο υπέστη αιμάτωμα ενώ οι εξετάσεις έδειξαν και θλάση στον τετρακέφαλο.

Πιο συγκεκριμένα ο Τοράλ από τον τραυματισμό του στο ματς με τον Ατρόμητο έχει ένα μεγάλο αιμάτωμα από τη σύγκρουση με τον Ντουρμισάι στην ίδια φάση, το οποίο περιμένουμε να περάσει εντελώς για να βγει ακριβές συμπέρασμα για το μέγεθος του τραυματισμού.

Σήμερα ο Ισπανός υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο. Η κατάστασή του είναι όμως βελτιωμένη σε σχέση με τις πρώτες μέρες και γίνεται προσπάθεια από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας για όσο το δυνατόν πιο σύντομη επάνοδο. Θα συνεχίσει εντατικά τις θεραπείες και η κατάσταση του θα επανεκτιμάται συνεχώς.

ADVERTISING

Σε ότι αφορά στον Ντε Γκούζμαν, συνεχίζει τις θεραπείες από τη διάταση που έχει υποστεί και επίσης η κατάσταση του είναι βελτιωμένη και θα επανεκτιμάται η κατάσταση του συνεχώς από το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.