Παραμένει ενεργός ο Πλούταρχος…

Ο έμπειρος παράγοντας είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την πορεία του στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Με τα σωστά, μα και με τα λάθη του (μόνο όσοι δεν προσπαθούν άλλωστε είναι αλάνθαστοι), έχει επιδείξει αφοσίωση και αγάπη στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ και Α’ αντιπρόεδρος, Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη, ο οποίος έχει να παρουσιάσει σημαντικό έργο κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης του με την Ένωση.

Ο μεσαρίτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ είναι ένας ακούραστος παράγοντας, που έχει τη δική του προσφορά στον χώρο.

ADVERTISING

Σύμφωνα με πληροφορίες του ????????????????????????????????????????, μάλιστα, ο κ. Κουτεντάκης θα είναι ξανά υποψήφιος, στο πλευρό του Νίκου Τζώρτζογλου, στις εκλογές που έρχονται το ερχόμενο καλοκαίρι. Έχουν αποκτήσει καλή «χημεία» και είναι δεδομένο πως αποτελεί εκατέρωθεν επιθυμία η συνέχιση της κοινής τους πορείας.

Άξιο αναφοράς, το γεγονός πως παρ’ ότι διαμένει μόνιμα στην περιοχή του Τυμπακίου, καθημερινά ακολουθεί το δρομολόγιο Τυμπάκι-Ηράκλειο-Τυμπάκι, για υποχρεώσεις του με την Ένωση, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκπροσωπήσει την ΕΠΣΗ και στην Αθήνα, κάνοντας συχνά και το δρομολόγιο Ηράκλειο-Αθήνα-Ηράκλειο…

Επιπλέον, αποτελεί έναν από τους βασικούς συνομιλητές υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΠΟ, για θέματα που άπτονται με το ποδόσφαιρο, σε τοπικό αλλά και σε υψηλότερο επίπεδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ