Αναχώρησαν για Αργεντινή οι Τσαμάρες, Πιερτζιάκομι και Ιρέμπα

Στην χώρα τους αναμένεται να βρίσκονται τις επόμενες ώρες, οι ποδοσφαιριστές του Αλμυρού, Ματίας Τσαμάρες, Λεόν Πιερτζιάκομι και Γκονζάλο Ιρέμπα, καθώς αποφασίστηκε μετά από επιθυμία των ποδοσφαιριστών, να αναχωρήσουν για την Αργεντινή.

Όπως έγινε γνωστό, οι τρεις ποδοσφαιριστές του Αλμυρού, επιστρέφουν στην πατρίδα τους την Αργεντινή, έχοντας όμως ανά χείρας και τα… εισιτήρια της επιστροφής, τα οποία είναι “ανοικτά” και αναμένεται όταν κληθούν από την ομάδα, να επιστρέψουν στο Ηράκλειο.

Η αποχώρηση τους, έχει να κάνει με το γεγονός, πως δεν διαφαίνεται στον… ορίζοντα, επανέναρξη πρωταθλημάτων, κάτι που τους ανάγκασε, να αποχωρήσουν έτσι ώστε να περάσουν τουλάχιστον ένα διάστημα στην πατρίδα τους, κοντά στις οικογένειές τους.

ADVERTISING

Παράλληλα, έγινε γνωστό, πως κλείστηκαν και τα εισιτήρια της επιστροφής τους, καθώς αναμφίβολα αποτελούν σημαντικές μονάδες για το συγκρότημα του Κώστα Κιάσσου που θα κληθούν να επιστρέψουν στο Ηράκλειο, μόλις οι αρμόδιες αρχές, επιτρέψουν προπονήσεις και αγώνες σε ερασιτεχνικό επίπεδο…