Ξεκινάει η δημιουργία του πολυχώρου άθλησης του Ζαρού!

Μία ιδέα αρκετών μηνών παίρνει… σάρκα και οστά.

Ο Ζαρός με ανακοίνωση του έκανε γνωστό ότι τα γραφειοκρατικά εμπόδια ξεπεράστηκαν και ολοκληρώθηκε το σχέδιο για τη μετατροπή των σφαγείων του Ζαρού σε σύγχρονο πολυχώρο άθλησης. Η σχετική ενημέρωση:

«Έχοντας περάσει αρκετά γραφειοκρατικά εμπόδια, σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε μπροστά μας, τα σχέδια για την μετατροπή των πρώην Σφαγείων Ζαρού, σε σύγχρονο πολυχώρο άθλησης!

ADVERTISING

Μια ιδέα που ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες, έχει πλέον δρομολογηθεί και με επιμονή συνεχίζουμε ,ώστε αυτό το όραμα να πάρει σάρκα και οστά! Σήμερα Πέμπτη,  τα μέλη του ΔΣ συναντηθήκαμε στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, για να δούμε την πορεία των σχεδίων ,λίγο πριν την ολοκλήρωση της μελέτης.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι τα Σφαγεία Ζαρου έχουν παύσει την λειτουργία τους για περισσότερα από 15 χρόνια , ενώ χτίστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του ’70. Βρίσκονται στην είσοδο του χωριού σε συνολική έκταση 1032 τ. μ. Παραχωρήθηκαν με ομόφωνη  απόφαση του τοπικού συμβουλίου Ζαρού και μετέπειτα και δημοτικού συμβουλίου Φαιστού στον Αθλητικό Όμιλο Ζαρού, για τον σκοπό που αναφέρεται παραπάνω!».

Δημιουργεί αθλητικό-πολιτιστικό κέντρο ο Ζαρός!

ADVERTISING

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content