Η ΕΟΑΒ βραβεύει την Άρτεμις Νικηφόρου για την προσφορά της

Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, συνεχάρη την Άρτεμις Νικηφόρου για την κίνηση της να προσφέρει τις υπηρεσίες της εθελοντικά στην Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα στην ανακοίνωση η Ομοσπονδία ενημέρωσε πως θα βραβεύσει την 25χρονη αθλήτρια από το Ρέθυμνο για την κίνηση της αυτή.

«Η αθλήτρια της άρσης βαρών Άρτεμις Νικηφόρου είναι μεταξύ των 10 εθελοντριών από την Κρήτη που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να ενισχύσουν το σύστημα υγείας, εισπράττοντας τα εγκωμιαστικά σχόλια από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

ADVERTISING

Η 25χρονη αθλήτρια που ανήκει στο σύλλογο Αρκάδι Ρεθύμνου απέδειξε με την πράξη της ότι ο αθλητισμός και η άρση βαρών πλάθουν υγιείς χαρακτήρες με διάθεση προσφορά στην κοινωνία.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών θα στείλουν συγχαρητήρια επιστολή στην Άρτεμη και με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής, η EOAB με την πρώτη ευκαιρία θα την βραβεύσει για την γεμάτη ανθρωπιά και αλτρουϊσμό πράξη της!»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.