Έπιασε πέναλτι και…έφυγε για να υπηρετήσει την πατρίδα!

Ο τερματοφύλακας του Λίντο Νώντας Καργάκης, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο μόνος «ευνοημένος» από τη διακοπή καθώς τη στιγμή που αποχώρησε, ούτως ώστε να πραγματοποιήσει την στρατιωτική του θητεία, τα πρωταθλήματα διακόπηκαν με αποτέλεσμα να μην «χάνει» τουλάχιστον προς στιγμήν παιχνίδια της ομάδας του.

Αξιοσημείωτο βέβαια είναι πως στις 31/10 αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι του Λίντο κόντρα στους Νέους Ηροδότου, παίζοντας μάλιστα καθοριστικό ρόλο στη νίκη της ομάδας του. Συγκεκριμένα και ενώ το παιχνίδι βρισκόταν στο 1-0, ο Καργάκης απέκρουσε το πέναλτι του Βλαχάβα κρατώντας το «μηδέν» και στη συνέχεια το Λίντο επικράτησε με 3-0!

Και έχοντας κάνει το «καθήκον» του, ο «φύλακας άγγελος» του Λίντο, τρεις μόλις ημέρες αργότερα έφυγε για…Ρόδο όπου και παρουσιάστηκε. Ο ίδιος βρίσκεται σε στρατόπεδο στο νησί της Ρόδου και αν και εφόσον τα πρωταθλήματα ξεκινήσουν και πάλι όταν θα γυρίσει στο Ηράκλειο θα μπορέσει να βρίσκεται και πάλι στη διάθεση του προπονητή του.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.