Η επέκταση του lockdown επηρεάζει και τις Ερασιτεχνικές κατηγορίες!

Οι δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα στην δημόσια τηλεόραση φέρνουν προβληματισμό στις ομάδες της Γ’ Εθνικής και των τοπικών πρωταθλημάτων.

Το lockdown έφερε την διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αλλά και όλων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ, με αποτέλεσμα τα προβλήματα που είχαν οι ομάδες από την πρώτη καραντίνα να αυξάνονται επικίνδυνα τώρα…

Μάλιστα άπαντες περιμένουν την άρση του lockdown στις 30 Νοεμβρίου προκειμένου να δρομολογηθεί και η επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Ωστόσο οι δηλώσεις του κ. Πέτσα έφερε νέα ανησυχία στις ομάδες, αφού όπως όλα δείχνουν το lockdown θα διαρκέσει παραπάνω κάτι που καθυστερεί και την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

ADVERTISING

Όπως όλα δείχνουν τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν από τη νέα χρονιά, ωστόσο ο προβληματισμός των ομάδων είναι μεγάλος, αφού δεν υπάρχει οικονομική υποστήριξη από πουθενά και οι παράγοντες καλούνται να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.