Δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση Τζιώτη

Μπορεί ο Σταμάτης Τζιώτης, να υπέβαλλε τη παραίτησή του από τη τεχνική ηγεσία του ΑΟ Καμινίων, όμως αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα αποχωρήσει, καθώς η διοίκηση του σωματείου, αποφάσισε να μην την κάνει αποδεκτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ??????????, οι διοικούντες του ΑΟ Καμινίων, αποφάσισαν να μην αποδεχτούν την παραίτηση του Σταμάτη Τζιώτη, στηρίζοντάς τον, καθώς υπάρχει πίστη για τις ικανότητες και τις δυνατότητές του.

Στον ΑΟΚ, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, είναι ικανοποιημένοι από την συνεισφορά του Σταμάτη Τζιώτη αλλά και του συνεργάτη του, Γιάννη Φλουρή και το «δίδυμο» θα συνεχίσει τη κοινή του πορεία και το επόμενο διάστημα.

ADVERTISING

Πλέον, στον ΑΟΚ θα προσπαθήσουν να κοιτάξουν την επόμενη μέρα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ρούβα, που είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά θα κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Παραίτηση Τζιώτη έπειτα απο τη νέα ήττα του ΑΟΚ!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content