«Υπέκυψε» σε Ρουφ και διαιτησία ο Αλμυρός

Μπορεί να προηγήθηκε με τον Πιερτζιάκομι, όμως ο Αλμυρός «υπέκυψε» στο Ρουφ, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη στην τεχνική του ηγεσία, έχοντας και παράπονα για τη διαιτησία.

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι του αντιπάλου τους, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν έβρισκαν λύση στην τελική προσπάθεια.

Ο Αλμυρός ήταν μαχητικός, προσπαθούσε να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση, ενώ είχε ευκαιρίες για να προηγηθεί στο πρώτο μέρος, κάτι που το κατάφερε στη τελευταία φάση του ημιχρόνου, όταν ο Ντιατά, «βρήκε» τον Πιερτζιάκομι και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Στη φάση αυτή, αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Σεκούμπα Ντιατά.

ADVERTISING

Στο δεύτερο μέρος, ο Αλμυρός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Πιερτζιάκομι για να κάνει το 0-2 και να «σφραγίσει» τη νίκη, όμως δεν τα κατάφερε και στο 70′ ο Ψυχογιός έκανε το 1-1. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Ψυχογιός. Πολλά τα παράπονα για τη διαιτησία από τον Αλμυρό, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος.

ΠΑΟ Ρουφ: Κουνάδης, Βενάρδος, Κατσούλης, Οικονομόπουλος, Γκιοάτα, Αλεξίου, Νιτσάκης, Χατζηλάμπρος, Καλλέργης, Ψυχογιός.

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Πιερτζιάκομι, Αγαπάκης, Γιαλούσης, Κασαπάκης(65’ Μπρέγκνα), Ντιατά(46’ λ.τ. Γαρεφαλάκης), Ενγκουέμ, Κοιλιάρας Δ., Φραγκουλάκης, Κανδυλάκης, Ζέλιος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ