Πήρε τον βαθμό, μπορούσε τη νίκη η Επισκοπή

Έμεινε στο 0-0 με την Καλαμάτα.

Η Επισκοπή, παρά τα αρκετά προβλήματα που είχε, στάθηκε αρκετά καλά απέναντι σ’ ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο. Πήρε ένα βαθμό, αν και είχε τις φάσεις για να κατακτήσει το «τρίποντο», παρόλο που κάτι ανάλογο ισχύει και για τους Πελοποννήσιους. Η αναμέτρηση διεξήχθη σ’ ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, κάτι που δυσκόλευε αρκετά το έργο των 22 ποδοσφαιριστών.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 4’ έχασαν σημαντική ευκαιρία με κεφαλιά του Πέτρου, ενώ στο 20’ το σουτ του Νοικοκυράκη πέρασε άουτ. Οι Μεσσήνιοι αντέδρασαν και στο 33’ ο Λουκίνας έπιασε την κεφαλιά, με τον Καλογεράκη ν’ αποκρούει δύσκολα. Τρία λεπτά αργότερα οι «κυανόλευκοι» απείλησαν με τον Πέτρου και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

ADVERTISING

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 56’ ο Γκονζάλβες έδιωξε πάνω από τη γράμμη το πλασέ του Γρίβα. Ο Νοικουράκης απείλησε στο 69’, ενώ η Καλαμάτα έφτασε κοντά στο γκολ στο 77’ με τον Λουκίνα. Στο 79’ ο Νοικοκυράκης και πάλι δε σημάδεψε σωστά από ευνοϊκή θέση και το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε.

Επισκοπή: Καλογεράκης Ανδρικόπουλος, Τασιούλης, Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες Εμπόι, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Πέτρου, Τσάβος (93’ Καραγιάννης), Νοικοκυράκης (89’ Σκόνδρας).

Καλαμάτα: Ταΐρης, Κωνταντινόπουλος, Μαβινγκά (76’ Μόουζες), Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος (68’ Ροντρίγκες), Αναστασόπουλος (76’ Τσαγκαλίδης), Άλβες ντα Σίλβα (68’ Παυλίδης), Τάτος, Γρίβας (68’ Κοκκόρης), Λουκίνας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ