«Παραδόθηκε» στον Πανιώνιο η Αναγέννηση

 

Η ομάδα της Ιεράπετρας έχασε 3-0 από τον σύλλογο της Ν. Σμύρνης.

Η Αναγέννηση είχε εκ προoιμίου δύσκολο έργο στο εκτός έδρας ματς απέναντι στον Πανιώνιο. Το σύνολο του Κώστα Δεδελετάκη προσπάθησε, αλλά οι «κυανέρυθροι» ήταν ανώτεροι και πήραν το «τρίποντο», με το οποίο παρέμειναν στην κορυφή της γενικής κατάταξης.

ADVERTISING

Από το ξεκίνημα οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση στους Λασιθιώτες και στο 15’ ο Δρίτσας έκανε το 1-0. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους στο 36’, όταν ο Λιούμης από κοντά «έγραψε» το 2-0. Οι νικητές ήταν το ίδιο δραστήριοι και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47’ ξανά ο Λιούμης «έγραψε» το 3-0. Στη συνέχεια τίποτα δεν άλλαξε και οι νικητές έφτασαν χωρίς πρόβλημα στην επικράτηση. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Ζαμπετάκης για την Αναγέννηση.

Πανιώνιος: Καπούταγλης, Ξυγκόρος, Διονέλλης (65′ Λάμψιας), Ζούλιας (59’ Μίχος), Γκαλίτσιος, Κοντοές (46’ Μπρέγκου), Γκίνο (59’ Μούντριχας), Πίσπας (70’ Σταμάτης), Αργυρίου, Δρίτσας, Λιούμης.

Αναγέννηση: Τριανταφυλλάκης, Πρινιανάκης (λ.τρ. 58’ Χρ. Γκαμπάς), Χατζάκης, Ζαμπετάκης, Κουζής, Μπρούτε, Μερκούρης, Πυθαρούλης (46’ Χάιντερ), Κλεμένσια, Δ. Γκάμπας, Γουργιώτης (87’ Ιωάννου).

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ