«Χ»ορταστικό παιχνίδι στην Τύλισο

Χωρίς νικητή έληξε η σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στο Άλογο Μαλεβιζίου και τις Δαφνές αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2 σε ένα σπουδαίο παιχνίδι για την 10η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά καλά στο παιχνίδι τους και μόλις στο 5ο λεπτό έχασαν καλή στιγμή, όταν ο Νικηφόρος δέχτηκε ωραία την μπάλα, πήγε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα, ωστόσο ο Γιαννακουδάκης ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το μηδέν.

Πέντε λεπτά αργότερα το Άλογο έχασε μια ακόμα ευκαιρία με τον Σημαιάκη αυτή τη φορά, όταν βρέθηκε μέσα στην περιοχή, σούταρε η μπάλα όμως πέρασε άουτ.

ADVERTISING

Η πίεση του Αλόγου απέφερε καρπούς στο 12ο λεπτό, όταν μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια ο Σημαιάκης μπήκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά, γύρισε την μπάλα στον Νικηφόρο και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι Δαφνές βρήκαν άμεσα αντίδραση στο γκολ των γηπεδούχων και στο 23ο λεπτό ισοφάρισαν το παιχνίδι, όταν ο Τζωρακοελευθεράκης σέντραρε, ο Καρστώνης έπιασε ένα εντυπωσιακό γυριστό στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κατσελή κάνοντας το 1-1.

Το… συγκρότημα του Μάικ Παρθενάκη, δεν επηρεάστηκε από την ισοφάριση και στο 27ολεπτό πήρε προβάδισμα ξανά στο σκορ, όταν ο Σημαιάκης έπιασε εξαιρετικό σουτ από τα αριστερά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με την βοήθεια του δοκαριού.

ADVERTISING

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό με τις δύο ομάδες να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και να ψάχνουν το γκολ που θα τους βάλει μπροστά στο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα στο 33ο λεπτό έχασαν απίθανη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν ο Αργυρούδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα «κόλλησε» στην περιοχή με τον Κορνιλάκη να επωφελείται, ωστόσο πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα οι αμυντικοί του Αλόγου έδιωξαν σε κόρνερ, με το 2-1 να παραμένει ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Δαφνές μπήκαν με το πόδι στο… γκάζι και στο 49ο λεπτό βρήκαν γκολ ισοφάρισης από την άσπρη… βούλα. Πιο συγκεκριμένα ο Καρτσώνης κέρδισε πέναλτι, με τον Τζωρακοελευθεράκη να εκτελεί εύστοχα για το 2-2.

ADVERTISING

Μετά το γκολ της ισοφάρισης οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Σημαιάκη, Δίπλα να μην μπορούν να βρουν στόχο και να βάλουν ξανά το Άλογο μπροστά στο σκορ.

Οι Δαφνές στο 81ο λεπτό έφτασαν μια… ανάσα από την ανατροπή, όταν ο Χατζηνικολάου βρέθηκε μέσα στην περιοχή, πλάσαρε όμως η μπάλα πέρασε οριακά από το δοκάρι του Κατσελή.

Το Άλογο Μαλεβιζίου έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι στο 87ο λεπτό, όταν ο Πατεράκης που είχε περάσει ως αλλαγή εκτέλεσε φάουλ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι σταματώντας στο δοκάρι του Γιαννακουδάκη. Μάλιστα οι Δαφνές τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, αφού στο 90ο λεπτό ο Κορνηλάκης δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο φινάλε, στη τελευταία φάση του αγώνα ουσιαστικά, ο Αργυρούδης απο κοντά, αστόχησε, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα και τη νίκη στην ομάδα του. Το 2-2 δεν αδικεί καμία απο τις δύο ομάδες που μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα τρομερό παιχνίδι με φάσεις, δυνατές μονομαχίες και ωραίο ποδόσφαιρο.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άλογο Μαλεβιζίου: Κατσελής, Νικολάου(58’ Γκούφας), Περάκης, Ζερβός(58’ Χριστοδουλάκης), Χαλκιαδάκης, Δίπλας(74’ Συνολάκης), Σημαιάκης, Πυτικάκης, Νικηφόρος, Γκιαουράκης(74’ Πατεράκης).

Δαφνές: Γιαννακουδάκης, Παπαδάκης(83’ Καλαϊτζάκης Ε.), Καλαϊτζάκης, Αργυρούδης, Πατεράκης Γ.(46’ Χατζηνικολάου), Φαρσάρης, Αλεξάκης, Κορνηλάκης, Καρτσώνης, Τζωρακοελευθεράκης, Πατεράκης Κ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ