Στο «πλευρό» των πληγέντων της Σάμου ο Αστέρας Ρεθύμνου

Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα «αγάπης» που διοργάνωσε η ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου, με στόχο να βοηθήσει τους πληγέντες της Σάμου, από τον ισχυρό σεισμό που έγινε.

Μέσα σε αυτή την προσπάθεια που έκανε η ανδρική, η γυναικεία ομάδα, η ακαδημία, ο Κεραυνός, η διοίκηση, οι προπονητές σε όλα τα τμήματα και αρκετοί φίλοι του συλλόγου, συγκεντρώθηκαν είδη ένδυσης, κουβέρτες αλλά και δύο αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία αποτελούν πρώτες ανάγκες των πληγέντων της Σάμου.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Ρεθύμνου: «Είδη πρώτης ανάγκης και δύο αναπηρικά αμαξίδια συγκέντρωσε ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στηρίξουμε όλοι μαζί την πολύπαθη Σάμο που επλήγει από τον καταστροφικό σεισμό. Η οικογένεια του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ μας, η ανδρική όσο και η γυναικεία ομάδα, η Ακαδημία μας, ο Κεραυνός, η διοίκηση, οι προπονητές σε όλα τα τμήματα μας και αρκετοί φίλοι μας, συστρατεύθηκαν σε αυτή την προσπάθεια μας.

ADVERTISING

Την εβδομάδα ΑΓΑΠΗΣ 6-13 Νοεμβρίου συγκεντρώθηκαν είδη ένδυσης, κουβέρτες αλλά και 2 αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία αποτελούν πρώτες ανάγκες των πληγέντων της Σάμου, όπως είχαμε ενημερωθεί μετά από επικοινωνία μας με το Δήμο Ανατολικής Σάμου και συγκεκριμένα με την αρμόδια Αντιδήμαρχο κα Κάιλα Δέσποινα.

Ο Α.Ο.Ν. Αστέρας Ρεθύμνου ως ένας ενεργός ποδοσφαιρικός και αθλητικός οργανισμός με έντονη πολυεπίπεδη δράση, αναλογιζόμενος των ευθυνών του ως προς το κοινωνικό σύνολο, θεωρεί καθήκον του να υιοθετήσει θετικές συμπεριφορές σε θέματα που αποσκοπούν στην συμβολή αντιμετώπισης κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων. Άπαντες που πλαισιώνουμε τον οργανισμό «ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου», πιστεύουμε ότι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, αποτελούν οντότητες άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο στο οποίο δραστηριοποιούνται και οφείλουν επομένως να αναγνωρίζουν την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Αποτελεί υποχρέωση μας να είμαστε δίπλα σε ανάλογες δύσκολες περιπτώσεις όπου ΜΑΚΑΡΙ να μην ξαναβρεθούν συνάνθρωποι μας.

ADVERTISING

Ο ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ έλαβε την πρωτοβουλία, την οποία ασπάστηκαν και στήριξαν επιχειρηματίες του Ρεθύμνου, τους οποίους οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά.

Ευχαριστούμε λοιπόν από καρδιάς,

1. Τον Παναγιώτη Καργάκη με τις επιχειρήσεις nuvel και brousko, που στήριξε το πρόγραμμα με ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

ADVERTISING

2. Τον Στεφανάκη Σπύρο και τα καταστήματα AGORA για τα είδη ένδυσης.

3. Το ξενοδοχείο Grand Hyatt για τις κουβέρτες.

4. Τέλος τη μεταφορική D.L.S. Παπαδάκης για την δωρεάν μεταφορά των πραγμάτων.

ADVERTISING

Θυμίζουμε πως, όσοι επιθυμούν μπορούν ακόμη και σήμερα, να συμβάλλουν στην ενίσχυση των συνανθρώπων μας στην Σάμο με δωρεές που θα καταβάλλονται στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμός

GR0301727080005708052763291 / Τράπεζα Πειραιώς / δικαιούχος Δήμος Ανατολικής Σάμου».

Τα σχόλια είναι κλειστά.