Η χρονιά που έσπασαν… καρδιές στην Α1 ΕΠΣΗ

Κάθε χρόνο το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ  μας χαρίζει εντυπωσιακές στιγμές και ατέλειωτο ενδιαφέρον, ωστόσο η σεζόν 2018-19 θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες αρκετών.

Πιο συγκεκριμένα εκείνη τη σεζόν, Πόρος, Αλμυρός, ΠΑΟΚ και Ζαρός είχαν καταφέρει να τερματίσουν στις πρώτες τέσσερις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και με την επιστροφή των πλέι οφ ήταν αναμενόμενο ότι θα δούμε εξαιρετικές αναμετρήσεις.

Έτσι και έγινε, αφού σε κάθε παιχνίδι η αδρεναλίνη χτυπούσε… κόκκινο, αφού παρότι ο Ζαρός ήταν το μεγάλο φαβορί λόγω της βαθμολογίας, ο Αλμυρός με αντεπίθεση έφτασε μια… ανάσα από τον τίτλο, όπως και ο ΠΑΟΚ που έκανε τεράστια προσπάθεια.

Μάλιστα ο τίτλος κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική, όταν ο Πόρος ήθελε μόνο τη νίκη στην έδρα του Αλμυρού, ενώ Ζαρός και ΠΑΟΚ περίμεναν την ισοπαλία στο Γάζι και… τρίποντο δικό τους για να πανηγυρίσουν τον τίτλο.

Εκεί για τους “μπλε” μίλησε ο Καστέλλος και με δικό του γκολ έδωσε τον τίτλο στον Πόρο, ο οποίος και φέτος αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική.

Να σημειωθεί πως από αυτή την τετράδα μόνο ο ΠΑΟΚ είναι ακόμα στην Α1 ΕΠΣΗ, αφού ο Ζαρός ξεκίνησε το δικό του “restart” από την Β’ ΕΠΣΗ, ενώ ο Αλμυρός πέρυσι πήρε την άνοδο στην Γ’ Εθνική.