Νέα αναβολή στα παιχνίδια Εργοτέλης-Χανιά και Κηφισιά-Ηρόδοτος!

Με απόφαση του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας δεν θα γίνουν την Τετάρτη αθλητικές δράσεις σε Κρήτη, Αθήνα και συνολικά σε 4 Περιφέρειες, κάτι που σημαίνει πως δεν διεξάγεται και το Εργοτέλης-Χανιά και Κηφισιά-Ηρόδοτος!

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά στην απόφαση ‘Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 26η Ιανουαρίου 2022′ (ΦΕΚ Β’ 189, 25-01-2022), του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, προβλέπεται η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ως αποτέλεσμα δεν θα γίνουν τα παιχνίδια της Super League 2 στις συγκεκριμένες Περιφερειακές Ενότητες μεταξύ των οποίων και τα δύο παιχνίδια των ομάδων του Ηρακλείου, όπως και το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναιτωλικό!

ADVERTISING

Ωστόσο για το Λαμία – Άρης που είναι στον Νομό Φθιώτιδας δεν φαίνεται να υπάρχει σχετική πρόβλεψη, άρα θα γίνει κανονικά.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content