Η… μεταγραφή του Ανθεστίωνα ανακοίνωσε τη ματαίωση

Έδωσε… ρεπό με το «καλημέρα» το νέο «μέλος» των «κιτρινόμαυρων».

Ο Ανθεστίων μ’ ένα ευρηματικό, αν μη τι άλλο τρόπο, ανακοίνωσε την ματαίωση της σημερινής προπόνησης, λόγω του χιονιά. Στον σύλλογο του Θραψανού έφτιαξαν ένα χιονάνθρωπο και τον «έντυσαν» στα χρώματα της ομάδας. Η σχετική ενημέρωση:

«Ο κύριος της φωτογραφίας θα μπορούσε να είναι ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος, ο γενικός αρχηγός, ο προπονητής ή άλλος εμπλεκόμενος στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού.

ADVERTISING

Στην προκειμένη περίπτωση, είναι ο χιονάνθρωπος ο… σύζυγος της «Ελπίδας» (λέγε με και κακοκαιρία), που τυχαίνει να είναι φανατικός υποστηρικτής της ομάδας μας. Έτσι, είναι στο πλευρό των αγαπημένων του ποδοσφαιριστών και αποφάσισε να τους δώσει… έξτρα ρεπό με την ματαίωση της σημερινής προπόνησης, ώστε να απολαύσουν την ομορφιά του χιονιού.

Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, η κατάσταση θα αξιολογηθεί ξανά αύριο, προκειμένου να καθοριστεί το πρόγραμμα των προπονήσεων. Ας είμαστε όλοι προσεκτικοί τις επόμενες ώρες, απολαμβάνοντας με ασφάλεια το ασυνήθιστο για τα μέρη μας τοπίο».

Στο… περίμενε στον Ανθεστίωνα

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ