Κλειστά τα σχολεία και την Τρίτη (25/1)

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Κρήτης, Νίκος Συριγωνάκης με ανάρτηση του ενημέρωσε πως τα σχολεία της Α’θμιας και Β’θμια εκπαίδευσης, της δια ζώσης διδασκαλίας στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη λόγω της κακοκαιρίας.

Παράλληλα ο Νίκος Συριγωνάκης ζητάει ιδιαίτερη προσοχή τους πολίτες της πόλης  τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας.

Η ανακοίνωση του αναφέρει: «Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που συνεχίζονται, αλλά και για την τήρηση των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας λόγω της πανδημίας,και αύριο ΤΡΙΤΗ θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία της Α’θμιας και Β’θμια εκπαίδευσης,της διαζώσης διδασκαλίας στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

ADVERTISING

⚡Επίσης λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, εφιστούμε την ΠΡΟΣΟΧΗ όλων για τις τυχών μετακινήσεις τους, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας.

?Παράλληλα ενημερώνουμε,ότι,τα μηχανήματα της Περιφέρειας σε συνεργασία με τους Δήμους δουλεύουν συνεχώς, διασφαλίζοντας ανοιχτό από τα χιόνια το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε Ηρακλείου. #Ακραία_καιρικά_φαινόμενα_ΕΛΠΙΔΑ#».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content