Αναγεννήθηκε στον Πόρο ο Γ. Αριστεινίδης!

Ο Πόρος έχει μπει με το πόδι στο… γκάζι το 2022 έχοντας καταφέρει σε τρία παιχνίδια να μείνει αήττητος μετρώντας δύο νίκες και μια ισοπαλία στην έδρα του ΠΑΟ Ρουφ.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές των «μπλε» βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση βοηθώντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα και να είναι κοντά ακόμα και στην κορυφή, χωρίς ωστόσο από τον Πόρο να πετάνε στα «σύννεφα» αφού στόχος τους είναι το καλό ποδόσφαιρο και οι νίκες σε κάθε ματς κάνοντας απολογισμό στο τέλος της χρονιάς.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα του Ανδρέα Σκέντζου είναι ο Γεράσιμος Αριστεινίδης. Ο έμπειρος μέσος παρότι είχε τραυματισμό στην αρχή της χρονιάς φαίνεται με την επιστροφή του να γύρισε πιο έτοιμος από ποτέ και να πατάει αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο έχοντας κερδίσει φανέλα βασικού από τον έμπειρο τεχνικό.

ADVERTISING

Ο Αριστεινίδης που έχει φάει με το «κουτάλι» τα γήπεδα του Ηρακλείου φαίνεται ότι έχει αναγεννηθεί στον Πόρο πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, βοηθώντας τους «μπλε» να κάνουν μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μάλιστα στο παιχνίδι με τον Άρη Σούδας ο έμπειρος μέσος σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ «κλειδώνοντας» το τρίποντο για την ομάδα του που την ανέβασε στην τέταρτη θέση.

Ο Γεράσιμος Αριστεινίδης έχει βρει την Ιθάκη του στον Πόρο και πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά δείχνοντας ότι βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ