Αναστασιάδης: «Ήταν οριακό το παιχνίδι»

Ο τεχνικός του ΠΟΑ μίλησε για τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης με την Αναγέννηση.

Οι Ατσαλενιώτες πανηγύρισαν ένα σημαντικό «διπλό» στην Ιεράπετρα και πλέον βλέπουν πιο αισιόδοξα το μέλλον τους. Ο Ανέστης Αναστασιάδης τόνισε ότι το ματς ήταν οριακό και πρόσθεσε, όμως, ότι χρειάζεται ανάλογη συνέχεια.

Αναλυτικά υποστήριξε: «Νομίζω ότι ήταν ένα οριακό παιχνίδι, λόγω των βαθμολογικών απωλειών που είχαμε στα προηγούμενα ματς. Η ομάδα ήταν σε μία δύσκολη θέση και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, όμως για να έχει αξία το διπλό θέλουμε και ανάλογη συνέχεια. Από’ δω και πέρα αυτό που μετράει, μέσω αυτού του αγώνα, είναι να μπορούσε μα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να φτάνουμε στις νίκες πιο εύκολα».

ADVERTISING

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής της Αναγέννηση, Κώστας Δεδελετάκης, δήλωσε: «Πίστευα ότι η αντίδραση μας σήμερα θα ήταν λίγο διαφορετική. Το πάλεψαν τα παιδιά όσο μπορούσαν, αλλά δυστυχώς τα ατομικά λάθη συνεχίζουν να κοστίζουν για την ομάδα μας. Δεν μπορώ, όμως, να πω ότι τα παιδιά δεν έδειξαν ζήλο, πάθος και τρεξίματα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια να τελειώσουμε μαχόμενοι και με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα».

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ