Άδικη ήττα στο 92’ για τον Ηρόδοτο

Ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού είχε την υπεροχή, όμως έχασε 2-1 στις καθυστερήσεις από την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Ίδια… πικρή γεύση για τον Ηρόδοτο για ακόμη μία αγωνιστική. Είχε θετική παρουσία, είχε τον έλεγχο του ματς, αλλά στο φινάλε έμεινε στο μηδέν. Κι αυτή τη φορά η ψυχρολουσία ήταν τεράστια, αφού γνώρισε την ήττα στο 92’.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για το σύνολο του Τάτση, καθώς μόλις στο 3’ ο Γκόμες με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ «έγραψε» το 0-1. Η χαρά, πάντως, των φιλοξενούμενων κράτησε λίγο, αφού στο 11’ ο Τάμπας εκτέλεσε το φάουλ και ο Ναζίμ με «καρφωτή» κεφαλιά ισοφάρισε. Οι «κυανόλευκοι» στέκονταν καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο 28’ απείλησαν και πάλι με φάουλ του Γκόμες. Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος (43’), ο Χαλκιαδάκης είχε ακόμη μία σημαντική στιγμή για τον Ηρόδοτο.

ADVERTISING

Οι ηττημένοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι ήταν πιο… ζωηροί και απείλησαν με τον Δερμιτζάκη (47’) και τον Ρούνεϊ (49’). Σταδιακά, βέβαια, ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού κυριάρχησε και ήταν φανερά καλύτερος από τον αντίπαλο. Είχε μεγάλες ευκαιρίες με Κατίδη (68’), Βρεττό (73’, 90’) και Σταμπουλίδη (80’), με τον Χουάντερσον να είναι απόλυτος πρωταγωνιστής των νικητών. Και σαν να μην έφτανε αυτό για τον Ηρόδοτο, στο 92’ ο Ναζίμ με δυνατό σουτ «έγραψε» το τελικό 2-1 για την ΑΕ Καραϊσκάκης. Μετά το τέλος της συνάντησης ο Βαφειάδης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

ΑΕ Καραϊσκάκης: Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος, Κλιγγόπουλος (46’ Δερμιτζάκης), Κρισμάρεβιτς, Βαφειάδης (65’ Γλύνος), Πέδρο Ενρίκε (46’ φαν Ίπερεν), Ναζίμ, Σταματής, Ρούνεϊ (65’ Γαλεάδης), Ντοναλντόνι (72’ Κορέλας).

Ηρόδοτος: Λουτριώτης, Γκόμες (57’ Σταμπουλίδης), Καργιωτάκης (40’ Μακρυδάκης), Κόρτσαμ, Αρναούτογλου (79’ Χατζησάββας), Ρουσσάκης, Κάντε, Μπαρμπόσα, Βρεττός, Κατίδης (79’ Γκίνη), Χαλκιαδάκης.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ