MATCHCENTER

Το γήπεδο του Αλμυρού αλλάζει…

Να δημιουργήσουν ένα αθλητικό κέντρο πρότυπο, στο οποίο ο κάθε αθλητής ή γονέας, θα νιώθει ασφάλεια και θα απολαμβάνει την ώρα που θα αφιερώσει στον χώρο, επιθυμούν διακαώς οι άνθρωποι του Αλμυρού, με το γήπεδο της ομάδας, να είναι ολοένα και καλύτερο. Το Grandsport.gr, επισκέφτηκε το γήπεδο του Αλμυρού και σας παρουσιάζει τις σημαντικές βελτιώσεις που έχει πραγματοποιήσει σε αυτό, η διοίκηση του συλλόγου.

Στο γήπεδο του Αλμυρού, στην προ καραντίνας εποχή, αθλούνταν καθημερινά δεκάδες ποδοσφαιριστές τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και της ομάδας νέων, ενώ σε αυτό, αθλούνται και αρκετά νεαρά παιδιά, της ακαδημίας, που αποτελούν και αυτά, προτεραιότητα για τους ανθρώπους της ομάδας του Γαζίου.

ADVERTISING

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν και οι ενέργειες τους, καθώς δεν επικεντρώθηκαν μόνο να βελτιώσουν τις εγκαταστάσεις προς όφελος των αθλητών της πρώτης ομάδας, αλλά έγιναν γενικές εργασίες που ωφελούν μικρούς και μεγάλους, γονείς και αθλητές!

Αρχικά, ολοκληρώθηκε η κατασκευή των νέων αποδυτηρίων, όπου μεγάλη συμβολή είχαν τόσο η διοίκηση αλλά και προσωπικά ο κ. Μερονιανάκης, που είχαν κατασκευάσει τον «σκελετό» των νέων αποδυτηρίων, ενώ «πάνω» σε αυτά, «πάτησε» και ο Γιώργος Πάγκαλος, παράγοντας της ομάδας, που ανέλαβε να ολοκληρώσει την κατασκευή τους, ολοκληρώνοντάς ένα έργο που είχε ξεκινήσει χρόνια πριν.

ADVERTISING

Στο νέο αυτό «κτίριο» που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την κερκίδα του γηπέδου, οι χώροι είναι σύγχρονοι και ιδιαίτερα χρήσιμοι για όλο το «οικοδόμημα» του Αλμυρού, από τα αριστερά προς τα δεξιά, υπάρχουν: Αίθουσα Διοίκησης όπου χρησιμοποιείται και για τις συνεντεύξεις τύπου, τα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας με όλες τις απαραίτητες ανέσεις, εξοπλισμένο ιατρείο, αποθήκη ιματισμού-εξοπλισμού, γραφείο προπονητή και αποδυτήρια των Νέων Αλμυρού που χρησιμοποιούνται και από τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Η συμβολή ολόκληρης της διοίκησης του σωματείου, ήταν σημαντική, καθώς πέραν του Πάγκαλου και της «Pagalos Group» που προαναφέραμε, σημαντικά βοήθησαν ακόμα, ο Γιάννης Κάββαλος και η εταιρεία του «SIALMO» τοποθετώντας τα αλουμίνια που χρειαζόντουσαν, η Τεχνική Εταιρεία του Γιαπιτζόγλου Κώστα, ενώ πέραν αυτών βοήθησαν ακόμα οι εταιρείες: Δαμιανάκης, Λιαδάκης, Μαυρογιάννης, Κλάδος, Σακλαμάκης, Ελαιοχρωματισμοί Κανακάκης-Βασιλάκης αλλά και ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Τίποτα όμως δεν θα είχε συμβεί, χωρίς την βοήθεια ανθρώπων όπως ο Γιάννης Μαυράκης και ο Γιώργος Γκαβόπουλος, με τον τελευταίο να τον χαρακτηρίζουν πλέον όλοι και ως… ο «ακούραστος εργάτης» του Αλμυρού, ένας άνθρωπος που δίνει όλο του το «είναι» για να ανέβει επίπεδο ο Αλμυρός, όχι τόσο αγωνιστικά, όσο από άποψη υποδομών, αντίστοιχα όμως τα ίδια αναφέρουν και για τον Γιάννη Μαυράκη, που πέρασε ώρες ατελείωτες δαπανώντας χρόνο και χρήμα!

ADVERTISING

Σημαντική η βοήθεια σε διάφορους τομείς και των επίσης μελών της διοίκησης Πολύδωρου Σταματάκη, Γεώργιο Χασουράκη και Μανώλη Κεφαλογιάννη, ενώ το… τελευταίο χρονικά μέλος της διοίκησης ο Θωμάς Γαβαλάς, δεν εντάχθηκε τυχαία στη διοίκηση, καθώς βλέποντάς κανείς τη μεγάλη αυτή προσπάθεια, είναι εύκολο… να πειστεί.

Βέβαια, η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει την… διαφορά, καθώς στο… κατασκευαστικό κομμάτι, όπως μπορείτε να δείτε και από την παραπάνω φωτογραφία, τίποτα δεν αφέθηκε στη τύχη του, καθώς προβλέφθηκαν μέχρι και… εξωτερικές παπουτσοθήκες, που κάνουν τη ζωή ευκολότερη τόσο των ανθρώπων του σωματείου όσο και των αθλητών.

ADVERTISING

Εκτός των παραπάνω, έγιναν εργασίες τόσο στο καφέ που λειτουργεί στον χώρο, πλέον είναι ευρύχωρο και «ευχάριστο» για τους γονείς και τους επισκέπτες, ενώ έχουν γίνει ριζικές ανακαινίσεις σε τουαλέτες και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Εκεί και πάλι η Pagalos Group έβαλε το… λιθαράκι της, κατασκευάζοντας ειδικές ταμπέλες με λαμαρίνες, που είναι μόνιμα τοποθετημένες, ενώ οι χορηγοί τοποθετούνται πάνω σε αυτές με ειδικό αυτοκόλλητο, ελαχιστοποιώντας στο… ελάχιστο το κόστος.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Αλμυρού, αυτή είναι μόνο η αρχή… το γήπεδο αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για εκείνους και στο μέλλον αναμένεται να είναι αγνώριστο!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Click to Hide Advanced Floating Content