«Πεντάρα» για Χανιά!

Τους τρεις βαθμούς της νίκης κατάφεραν να πανηγυρίσουν τα Χανιά επικρατώντας εύκολα της Ζακύνθου με 5-1.

Τα Χανιά μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 9ο λεπτό έχασαν σημαντική ευκαιρία όταν ο Μπαϊροβιτς σέντραρε και ο Βασιλόγιαννης με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Βασιλόγιαννης συνεργάστηκε με τον Μπαϊροβιτς, όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ.

Κόντρα στην ροή της αναμέτρησης η Ζάκυνθος πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 18ο λεπτό όταν ο Ντάση βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με προβολή νίκησε τον Πατάπη.

ADVERTISING

Τα Χανιά αντέδρασαν άμεσα και ένα λεπτό αργότερα έκαναν το 1-1 όταν ο Βάρκας σέντραρε μέσα στην περιοχή και ο Μπαϊροβιτς με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους και στο 39ολεπτό κατάφερε να κάνει την ανατροπή, όταν μετά από κάθετη του Βασιλόγιαννη, ο Καμαρά πλάσαρε με τον Λαμπόγλου να διώχνει, ωστόσο στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης των Χανίων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τα Χανιά αφού στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Βασιλόγιαννη να παίρνει ατομική προσπάθεια και με σουτ να κάνει το 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με τα Χανιά να κάνουν διαχείριση του σκορ με ευκολία και να ελέγχουν το παιχνίδι με ευκολία έχοντας και ελάχιστες φάσεις για γκολ.

ADVERTISING

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου στο τελευταίο δεκάλεπτο ανέβασε και πάλι την απόδοση της και κατάφερε να πετύχει δύο ακόμα τέρματα. Πιο συγκεκριμένα ο Βασιλόγιαννης κέρδισε πέναλτι στο 79ο λεπτό και με δική του εκτέλεση έκανε το 4-1 για τους «κυανόλευκους».

Το κερασάκι στην τούρτα για την ευρεία νίκη των Χανίων  έβαλε ο Κόλλια στο 91ο λεπτό με ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα στην περιοχή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ADVERTISING

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Καψάλης, Πατάπης, Τσαμούρης, Καμαρά, Μασούρας, Τριανταφυλλάκος, Παναγιωτούδης, Μπαΐροβιτς, Βάρκας, Βασιλόγιαννης.

Ζάκυνθος (Δημήτρης Νόλης): Πατσιογιώργος, Καλλιβωκάς, Οντόνε, Μιγκέλ, Σοάρες, Ντάσης, Μπαζάν, Σούρμπης, Τσιμέλι, Κάρλος Εντουάρντο, Λαμπόγλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ