Σπουδαίο «διπλό» με Μπιτάδο για την ΑΕ Κρητών!

Μια πολύ σπουδαία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η ΑΕ Κρητών επικρατώντας με 1-0 του Μαρτινέγκο για την 9ηαγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσε στο Μαρτινέγκο οι δύο ομάδες δεν έβρισκαν ρυθμό στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να βρουν τα πατήματα τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν αρκετές ευκαιρίες μέχρι την συμπλήρωση των τριάντα λεπτών.

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες ανέβασαν την απόδοση τους και έχασαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για να βρουν γκολ. Το σκορ δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

ADVERTISING

Στην επανάληψη οι καιρικές συνθήκες επιδεινώθηκαν και αυτό εμπόδιζε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για να παίξουν ποδόσφαιρο.

Η ΑΕ Κρητών κατάφερε παρόλα αυτά να βρει γκολ στο 70ο λεπτό με τον Μπιτάδο να υποδέχεται την μπάλα μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Το Μαρτινέγκο προσπάθησε να αντιδράσει και να βρει γκολ ισοφάρισης, όμως το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και η ΑΕ Κρητών πανηγύρισε ένα σπουδαίο «διπλό».

ADVERTISING

Μαρτινέγκο: Γκέκα, Γαλανάκης, Σερέτης, Μουρατάι, Κατσελής, Παναγιωτάκης, Φθενάκης, Ψυχαράκης, Μαρντάρε, Βιδάκης, Τέχλι.

ΑΕ Κρητών: Μανουσάκης, Μαγνήσαλης, Παντζαρίδης, Βασιλαρόπουλος, Τσουβάλας, Στιβακτάκης, Ροβιθάκης, Σταυράτης, Ριζάκης, Γεωργιουδάκης, Βαγκέ(46’ Μπιτάδος).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ