«Χόρεψε» στο «χιόνι» ο Δίας

Εντυπωσιακός παρουσιάστηκε στο χιονισμένο Ατσαλένιο ο Δίας, που επικράτησε 5-0 της Γαρίπας σε ένα παιχνίδι το οποίο διεξήχθη κάτω από σποραδική χιονόπτωση.

Με διάθεση να κλείσει στα καρέ της την Γαρίπα από τα πρώτα λεπτά μπήκε ο Δίας, ο οποίος στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Τσιριντάνης αστόχησε από την… άσπρη βούλα σε πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι.

Η πίεση του Δία απέφερε καρπούς στο 20ο λεπτό όταν ο Χουρδάκης πάσαρε στον Κεγιαδάκη ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Καπανταϊδάκη κάνοντας το 1-0.

ADVERTISING

Ο ίδιος παίκτης λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και σε φάση «καρμπόν» με το πρώτο γκολ ευστόχησε κάνοντας το 2-0.

Ο Δίας κατάφερε να «κλειδώσει» το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο, όταν ο Τσιριντάνης πέρασε ωραία κάθετη μπαλιά στον Κεγιαδάκη και αυτός με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 3-0 για την ομάδα του που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, μόλις στο 55’ ο Τσιριντάνης έκανε το 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο ίδιος παίχτης.

ADVERTISING

Δίας: Αλνασάν, Κάββαλος, Σάλιακας, Αλεξόπουλος, Γουργούλας, Ανδρεαδάκης, Μπορμπουδάκης(64′ Φραγκιαδάκης), Χουρδάκης(52′ Κορνελάκης), Κεγιαδάκης(75′ Τριανταφύλλου), Τσιριντάνης(64′ Παπαδάκης), Ρουμελιώτης Α.

Γαρίπα: Καπανταϊδάκης(46′ Κανακαράκης), Βεληξόγλου(65′ Λαμπράκης), Κατσαμήτρος(49′ Βασιλάκης Σ.), Τουτουδάκης, Μανδελένης, Φώτης, Αξιώτης, Μωραϊτης, Πότσι, Ρόσου(65′ Βασιλάκης Ν.), Κετέογλου(7’ λ.τ. Ντραγκίτσι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ