Διακόπτει το ντελίβερι ο Πετούσης!

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε η γνωστή επιχείρηση εστιατορίων «Πετούσης», αφού με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι σταματάει τη διανομή.

Οι έντονες καιρικές συνθήκες των τελευταίων ωρών και η χιονόπτωση ακόμα και στο κέντρο της πόλης, οδήγησαν την επιχείρηση στην απόφαση αυτή, η οποία βάζει πάνω από όλα την υγεία και την σωματική ακεραιότητα των εργαζόμενων.

Η ανακοίνωση αναφέρει της επιχείρησης, αναφέρει: «Η κακοκαιρία συνεχίζει να πλήττει την χώρα αλλά και το Ηράκλειο. Εξαιτίας των έντονων καιρικών συνθηκών είναι δύσκολη και συνάμα επικίνδυνη η μετακίνηση των πολιτών πόσο μάλλον των εργαζομένων.

ADVERTISING

Η επιχείρηση Petousis Restaurant – Πετούσης Εστιατόριο ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟ DELIVERY για την ασφάλεια των διανομέων λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας. Πάνω από όλα σημαντικό ρόλο κατέχει η υγεία και η σωματική ασφάλεια των ανθρώπων.

#ΠΕΤΟΥΣΗΣ #ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ #ΠΡΩΤΑοΑΝΘΡΩΠΟΣ». 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content