Σπουδαία νίκη με… ανατροπή για τη Μινωική!

Μία σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Μινωική καθώς επικράτησε με 1-2 του ΠΑΝΟΜ και μάλιστα με ανατροπή σε ένα παιχνίδι που ομάδα των Μαλίων αντίκρισε δύο κόκκινες!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον ΠΑΝΟΜ καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Παπαδάκης άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0 για την ομάδα των Μαλίων!

Η Μινωική ωστόσο δεν πτοήθηκε από το γρήγορο γκολ που δέχτηκε και στο 17 κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Ανδρεαδάκη για το 1-1!

ADVERTISING

Μάλιστα παρά τις όποιες ευκαιρίες στη συνέχεια το σκορ δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να οδηγούνται ισόπαλες στα αποδυτήρια!

Στην επανάληψη η Μινωική κατάφερε να φτάσει στην ολική ανατροπή του σκορ στο 67ο λεπτό όταν ο Κλίνης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-2, υπογράφοντας με γκολ την επιστροφή του στην Μινωική!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΝΟΜ τελείωσε το παιχνίδι με 9 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε ο Νίκολι για μαρκάρισμα εκτός φάσης, ενώ στη συνέχεια την κόκκινη αντίκρισε και ο Παρθενιάδης!

ADVERTISING

Έτσι μοιραία το 1-2 έμεινε μέχρι το φινάλε με τη Μινωική να παίρνει μία σπουδαία νίκη ενώ ο ΠΑΝΟΜ είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΟΜ: Κανετάκης, Μαυρίδης, Κατσούλης, Πετσαλάκης, Παρθενιάδης, Καουκάκης, Παπαδάκης, Μπορμπουδάκης, Δρίτσας, Δαριβιανάκης, Νικόλι

ADVERTISING

Μινωική: Αμπατζής, Ψαράς, Χατζηδημητρίου, Μαρκόπουλος, Κλίνης, Ανδρεαδάκης κ., Ανδρεαδάκης Δ., Καστελιανάκης, Τσαμπουράκης, Πατσάκης, Σεραφαλντίν

ΔΗΜΟΦΙΛΗ