«Εξάσφαιρη» η Βόνη!

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση επιβλήθηκε 6-0 του ΕΓΟΗ.

Η Βόνη είχε εντυπωσιακή παρουσία κόντρα στον σύλλογο της Βαγιάς και «χαμογέλασε» έπειτα από σχεδόν τρεις μήνες. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί, όπως «μαρτυράει» και το τελικό σκορ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από νωρίς στη θέση του... οδηγού. Στο 8’ ο Ζεβάκης κέρδισε πέναλτι, το οποίο «μετέτρεψε» σε γκολ ο Παπακώστας. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 20’ έγινε το 2-0, με «καρφωτή» κεφαλιά του Βλάχου. Τα πάντα ουσιαστικά τελείωσαν στο 68’, όταν ο Ζερβάκης «έγραψε» το 3-0 για την ομάδα του με όμορφο πλασέ, ενώ στο 75’ ο ίδιος παίκτης με άλλο ένα υπέροχο τέρμα σημείωσε το 4-0. Η Βόνη δεν έριξε ταχύτητα και σημείωσε άλλα δύο γκολ, στο 85’ με πέναλτι του Σταυρακάκη και στο 90’ με τον εξαιρετικό Ζερβάκη.

ADVERTISING

Βονή: Λάμπρου, Σκαρβελάκης, Σταυρακάκης, Γελαδάς, Παπαδάκης Γ., Κουκάκης (60’ Παπαγγελής), Μυρωδιάς Τ. (46’ Μολλά), Βλάχος (46’ Καλαϊτζάκης), Ζερβάκης, Καλογερίδης, Παπακώστας (89’ Ζαχαράκης).

ΕΓΟΗ: Αγγελιδάκης, Αουγκλέν, Παναούσης, Αλεξίου, Στοιχειός (75’ Κανδεράκης), Παπουτσιδάκης, Αγοράκης (75’ Λαγουδάκης), Κέσκος, Μπέης (25’ Έρι), Σοκόλ (25’ Μπέικο), Ψωμάς.