Τα αδέρφια Χατζηπαυλίδη οδηγούν το Ασήμι

Το Ασήμι βασίζεται σε ποδοσφαιριστές της ακαδημίας και της περιοχής, έχοντας καταφέρει να κρατήσει μια σταθερή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, βλέποντας παράλληλα με καλύτερο… μάτι το μέλλον.

Μέσα από αυτό το πρότζεκτ τα αδέρφια Χατζηπαυλίδη, έχουν δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό στην ομάδα, αφού και οι τρεις έχουν σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια.

Στην αρχή βρισκόταν μόνο ο Αλέξανδρος Χατζηπαυλίδης στην ομάδα, ενώ στην συνέχεια στο ρόστερ μπήκε και ο Άγγελος, ο οποίος ξεχώριζε στις ακαδημίες.

Το τελευταίο μέλος της οικογένειας, Ιορδάνης βρισκόταν στις ακαδημίες της ομάδας από μικρή ηλικία και τα δύο τελευταία χρόνια όχι μόνο κατάφερε να ανέβει στην μεγάλη ομάδα, αλλά και να δώσει με γκολ του σημαντικές νίκες στο Ασήμι…

Τα τρία αδέρφια πλέον έχουν δημιουργήσει τη δική τους δύναμη στο Ασήμι, “λύνοντας” τα… χέρια του Γιάννη Νικολιδάκη σε αρκετά παιχνίδια που τους χρειάζεται η ομάδα…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.