
Κορυφώνεται η προετοιμασία του ΑΟΤ για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τις Ασίτες για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.
Μετ' εμποδίων ολοκληρώνεται το απόγευμα της Παρασκευής η προετοιμασία του ΑΟΤ για το παιχνίδι με τις Ασίτες, αφού ο Μιχάλης Κουτεντάκης είχε αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί μέσα στην εβδομάδα.
Πιο συγκεκριμένα Φραγκιαδουλάκης, Δημαράκης, Σαβουϊδάκης και Παπανδρέου δεν ακολούθησαν όλο το πρόγραμμα της εβδομάδας και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής κρίνεται αμφίβολη.
ADVERTISING
Από την άλλη ο Τσακάνι πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του ΑΟΤ το απόγευμα της Πέμπτης και θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του Μιχάλη Κουτεντάκη για το παιχνίδι με τις Ασίτες, όπως και ο Γερακιός ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.
Στον ΑΟΤ έχουν αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς, έχοντας μάθει ήδη το αποτέλεσμα του ντέρμπι στην Ελιά, ώστε να κρατήσουν ή και να αυξήσουν την διαφορά τους από την 2η