Βαριά… καμπάνα για τον Ν. Αεράκη!

Την απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο, στο γήπεδο και στα αποδυτήρια για δύο μήνες υπέβαλλε η ΕΠΣΗ στον πρόεδρο του Ασημίου, Νίκο Αεράκη. 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ: 

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΑΟ ΡΟΔΙΑΣ

ADVERTISING

ΘΕΜΑ: ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η με αριθμ. Πρακτικού 12/18.01.2022 επιβάλλονται οι κάτωθι ποινές:

ADVERTISING

Είχαν κληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΑΟ ΡΟΔΙΑΣ και ο Προπονητής του κ. ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ Ζ. για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 19/12/2021 ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ-ΡΟΔΙΑ.

Στο σωματείο του ΑΟ ΡΟΔΙΑΣ και στον Προπονητή του κ. ΝΤΟΥΛΑΚΗ Ζ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΙΑ η ποινή της έγγραφης επίπληξης.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ADVERTISING

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΑΟ ΑΣΗΜΙΟΥ

ΕΜΑ: ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ – ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ

Κύριε Πρόεδρε,

ADVERTISING

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η με αριθμ.Πρακτικού 12/18.01.2021 επιβάλλονται οι κάτωθι ποινές :

Είχαν κληθεί και ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου του ΑΣΗΜΙΟΥ και ο Παράγοντας του κ. ΑΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 11/12/2021 ΑΣΗΜΙ-ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ.

Στο σωματείο του ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100 (εκατό) Ευρώ και στον Παράγοντα του Σωματείου κ. ΑΕΡΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ποινή ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ στον αγωνιστικό χώρο, στο Γήπεδο και στα αποδυτήρια για δύο (2) Μήνες και χρηματικό πρόστιμο 100 (εκατό) ΕΥΡΩ.Click to Hide Advanced Floating Content