«Διπλό» πρωτιάς για την Τύλισο!

Πολύ μεγάλη νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Τύλισος στο Ασήμι κόντρα στην τοπική ομάδα με 2-0 για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο μετά από μεγάλη αποχή με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Όσο περνούσε η ώρα οι μονομαχίες στην μεσαία γραμμή ήταν αυτές που ξεχώρισαν με την μεγάλη ευκαιρία να απουσιάζει και το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν παρόμοιος, ωστόσο η πίεση για γκολ από τις δύο ομάδες έδωσε άλλη εικόνα στην αναμέτρηση με την Τύλισο και το Ασήμι να φτιάχνουν φάσεις, ωστόσο κάτι σημαντικό δεν υπήρχε.

Στην πρώτη τεράστια ευκαιρία για την Τύλισο, ο Μανιουδής κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με ωραίο πλασέ εκμεταλλευόμενος το λάθος στην άμυνα του Ασημίου.

Το γκολ αυτό άνοιξε το παιχνίδι με το Ασήμι να αφήνει κενά στην άμυνα και την Τύλισο να τα εκμεταλλεύεται με τον Βανγκέλι να κάνει ατομική προσπάθεια και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και έτσι η Τύλισος κατάφερε να πάρει μεγάλο «διπλό» ανεβαίνοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ασήμι Ντάγκινης, Σαριδάκης, Χατζηπαυλίδης Α.(88’ Καραταράκης), Τζαφέρι(65’ Μαρκάκης Γ.), Αβανίδης, Σφακιανάκης, Χατζηπαυλίδης Αγ.,Ανδρεαδάκης(70’ Χατζηκωσταντίνου), Χατζάκης, Τσφαντάκης, Στεφανάκης.

Τύλισος Μακαρώνας, Μυκωνιάτης, Ευριπίδου(77′ Τζανής), Καβάθη, Παπάζογλου, Βανγκέλι(72′ Σταμούλος), Μανιαδάκης, Κεφάκης, Μανιουδής(78′ Λιονάκης), Παγκαλάκης, Αμαραντίδης(65’Γκίκας).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P