Προωθήθηκαν δύο παιδιά από την Κ-18 Κάντια-Δαμάστα!

Την ευκαιρία να αγωνιστούν στην Δαμάστα θα έχουν οι Γρηγόρης Ανυφαντάκης και Χικμέτ Μιφτάρι, αφού προωθήθηκαν από την Κ-18 Κάντια.

Η μεταγραφή επικυρώθηκε παρουσία του ιδιοκτήτη του Candia Sport  Χρήστου Καταρτζόγλου, του προπονητή της Κ18 Candia-Δαμάστα Μάκη Λυκούδη και από πλευράς της ομάδας της Δαμάστας, του προέδρου Γιώργου Πολυχρονάκη, του γενικού αρχηγού Τάκη Σαρρή και του Τεχνικού Δντή  Αντώνη Παπαδάκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Αθλητικός Όμιλος Δαμάστας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προώθηση στην ομάδα μας δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από την Κ-18 Κάντια-Δαμάστα.

ADVERTISING

Είναι ο πρώτος καρπός μιας συνεργασίας που ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια, μεταξύ της Ακαδημίας του Candia Sport και του Αθλητικού Όμιλου Δαμάστας που την είχε οραματίστεί και υλοποιήσει ο πρώην Πρόεδρος της ομάδας μας Αντώνης Παπαδάκης.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αθλητικού Όμιλου Δαμάστας τους 17χρονους Γρηγόρη Ανυφαντάκη και Χικμέτ Μιφτάρι, δύο αξιόλογα ταλέντα που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Candia. Τους ευχόμαστε υγεία, καλή σταδιοδρομία χωρίς τραυματισμούς και επίτευξη των στόχων και των ονείρων τους.

Με την προώθηση των Ανυφαντάκη και Μιφτάρι στην ομάδα μας, επισφραγίζεται η εξαιρετική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα μεταξύ Candia Sport και A Ο. Δαμάστας, βάζοντας κοινούς μελλοντικούς στόχους.

ADVERTISING

Η μεταγραφή επικυρώθηκε παρουσία του ιδιοκτήτη του Candia Sport κ. Χρήστου Καταρτζόγλου, του προπονητή της Κ18 Candia-Δαμάστα κ. Μάκη Λυκούδη και από πλευράς της ομάδας μας, του προέδρου κ. Γιώργου Πολυχρονάκη, του γενικού αρχηγού κ. Τάκη Σαρρή και του Τεχνικού Δντή κ. Αντώνη Παπαδάκη».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content