Κλήθηκαν σε απολογία Κόροιβος, Ασήμι και Ροδιά!

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΗ έκανε γνωστές τις κλήσεις σωματείων σε απολογία, με τα σωματεία που καλούνται να είναι ο Κόροιβος, το Ασήμι και η Ροδιά!

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει: «ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤO  ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΚΟΡΟΙΒΟΣ-ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ADVERTISING

ΘΕΜΑ : ΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ –ΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΤΡΙΤΗ 18/01/2022 και ώρα 18.30’, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου σας και τον Πρόεδρο σας κ. ΠΟΛΥΖΩΑΚΗ Χ. καθώς και τους ποδοσφαιριστές σας ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗ Ε.-ΔΡΙΒΑ Δ. και ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ Ν. σε γραπτή ή προφορική απολογία, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. του αγώνα τις 19/12/2021 ΚΟΥΝΑΒΟΙ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ.

Eπίσης καλεί την ΤΡΙΤΗ 18/01/2022 και ώρα 18.30’, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου σας και τον Πρόεδρο σας κ. ΠΟΛΥΖΩΑΚΗ Χ.  σε γραπτή ή προφορική απολογία, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. του αγώνα τις 19/12/2021 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΚΟΡΟΙΒΟΣ.

ADVERTISING

Τυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης.-

Σημείωση : Παρακαλείσθε κατά την είσοδό σας στα γραφεία μας, να τηρηθούν  όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από το πρωτόκολλο υγιεινής και ασφάλειας.-

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ADVERTISING

ΠΡΟΣ ΤO  ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΑΟ ΑΣΗΜΙΟΥ-ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΘΕΜΑ : ΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ –ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΤΡΙΤΗ 18/01/2022 και ώρα 18.30’, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου σας και τον Παράγοντα σας κ. ΑΕΡΑΚΗ Ν. σε γραπτή ή προφορική απολογία, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. του αγώνα τις 11/12/2021 ΑΣΗΜΙ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ.

ADVERTISING

Τυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης.-

Σημείωση : Παρακαλείσθε κατά την είσοδό σας στα γραφεία μας, να τηρηθούν  όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από το πρωτόκολλο υγιεινής και ασφάλειας.

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΤO  ΣΩΜΑΤΕΙΟ :ΑΟ ΡΟΔΙΑΣ-ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΘΕΜΑ : ΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ –ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Η., καλεί την ΤΡΙΤΗ 18/01/2022 και ώρα 18.30’, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου σας και τον Προπονητή σας κ. ΝΤΟΥΛΑΚΗ Ζ. σε γραπτή ή προφορική απολογία, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. του αγώνα τις 19/12/2021 ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ-ΡΟΔΙΑ.

Τυχόν υπομνήματά σας και σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης.

Σημείωση: Παρακαλείσθε κατά την είσοδό σας στα γραφεία μας, να τηρηθούν  όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από το πρωτόκολλο υγιεινής και ασφάλειας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content