GRANDNEWS

Τρομακτικά ρεκόρ με 3316 κρούσματα, 310 διασωληνωμένους και 50 θανάτους!

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Τρομακτικά ρεκόρ με 3316 κρούσματα, 310 διασωληνωμένους και 50 θανάτους!
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Νέο «μαύρο» ρεκόρ κρουσμάτων είχαμε στην χώρα μας το τελευταίο εικοσιτετράωρο, καθώς ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3316 νέα κρούσματα! Ρεκόρ διασωληνωμένων είχαμε παράλληλα με 310, ενώ νέο ρεκόρ είχαμε και στους θανάτους, καθώς 50 συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους από τον ιό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ: «Σήμερα ανακοινώνουμε 3316 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 24 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 66637, εκ των οποίων το 54.1% άνδρες.

4587 (6.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 17773 (26.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

310 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 88 (28.4%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 82.9%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 353 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 50 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 959 θανάτους συνολικά στη χώρα. 387 (40.4%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 80 έτη και το 96.9% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερες ειδήσεις για GRANDNEWS στο GRANDSPORT, μέσα από το newsroom και τη συνεχή ροή ενημέρωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα