Στη σέντρα το τοπικό!

Ξεκινάνε και πάλι το ερχόμενο σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα!

Η ΕΠΣΗ ανακοίνωσε ότι, μετά την αναβολή της μίας εβδομάδας, λόγω του κορωνοϊού, τα πρωταθλήματα αρχίζουν και πάλι και το διήμερο 15-16  Ιανουαρίου υπάρχει κανονικά δράση. Συγκεκριμένα, θα μεταφερθεί επακριβώς το αγωνιστικό πρόγραμμα που ίσχυε το σαββατοκύριακο 8-9 Ιανουαρίου με αγώνες Α1 και Α2 Κατηγορίας και τα εξ’ αναβολής της Β’ Κατηγορίας.

Η σχετική ανακοίνωση: «Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος και του προέδρου της κ. Γιώργου-Πλούταρχου Κουτεντάκη, αποφασίστηκε ομόφωνα από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ η επανέναρξη των διοργανώσεων από το προσεχές σαββατοκύριακο 15-16 Ιανουαρίου 2022.

ADVERTISING

Για το σαββατοκύριακο 15-16 Ιανουαρίου θα μεταφερθεί επακριβώς το αγωνιστικό πρόγραμμα που ίσχυε το σαββατοκύριακο 8-9 Ιανουαρίου με αγώνες Α1 και Α2 Κατηγορίας και τα εξ’ αναβολής της Β’ Κατηγορίας.

Παράλληλα, θα επαναρχίσουν οι προπονήσεις των Μικτών Ομάδων ΕΠΣΗ και το νέο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί κατόπιν συνεννόησης με τους ενωσιακούς προπονητές κ.κ. Χατζησεβαστό και Αθανασάκη.

Για την επανέναρξη του Παιδικού Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ θα υπάρξει νεότερη απόφαση εντός των επόμενων ημερών, καθώς θα εξαρτηθεί από τις επιδημιολογικές συνθήκες μετά το άνοιγμα των σχολείων».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content