«Κλείδωσε» η διοργάνωση του Υουth League!

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση για τη νέα διοργάνωση της ΕΠΣΗ το Youth League όπου δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν νεαροί ποδοσφαιριστές γεννηθείς από το 2005 έως το 2007!

Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στον ανοιχτό χώρο του Candia Sport με τη συμμετοχή τόσο των ανθρώπων της ΕΠΣΗ όσο και αρκετών ομάδων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή στη νεοσύστατη αυτή διοργάνωση!

Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα δικαίωμα συμμετοχής αναμένεται να έχουν παιδιά γεννηθέντα από το 2005 έως και το 2007, με πιθανότερη ημερομηνία έναρξης το διήμερο 29-30 Ιανουαρίου εφόσον φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες με βάση και το covid 19!

ADVERTISING

Μετά τα όσα συζητήθηκαν αποφασίστηκε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί σε ένα γύρο με την έδρα να καθορίζεται μέσω της κλήρωσης!

Στο πρωτάθλημα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν Αθλόπολις, ΑΟΑΝ, Λίντο, Αλμυρός, ΠΟΑ, Άρης Ρεθύμνου, Αστέρας Ρεθύμνου, Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Κάντια, Χερσόνησος και Επισκοπή ενώ είναι ακόμα ανοιχτή η συμμετοχή των Μοιρών!

Οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου και η συμμετοχή θα είναι στα 55 ευρώ!

ADVERTISING

Ο στόχος του Youth League είναι να δέσει τις ηλικίες που δεν μπορούν να αγωνιστούν στο παιδικό πρωτάθλημα αλλά και στην μεγάλη ομάδα και αναμένεται να είναι μια πολύ δυνατή διοργάνωση και άπαντες πιστεύουν ότι θα φέρει επιτυχίες για τα παιδιά.

Παράλληλα συστάθηκε επιτροπή για εξετάσουν την προκήρυξη η οποία αποτελείται από τους: Σωτήρη Συνάνη, Μιχάλη Επιτροπάκη, Βαγγέλη Παπαγγελή και Κώστα Καλπακίδη, η οποία αναμένεται να συναντηθεί την ερχόμενη Δευτέρα με θέμα την προκύρηξη!

Στη συνάντηση το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου όπου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει νέα αναβολή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, ενώ συζητήθηκε εκ νέου το ενδεχόμενο οι Ενώσεις της Κρήτης να στείλουν έγγραφο σε Περιφέρεια και Δήμους για να ζητηθεί να χορηγηθούν τα έξοδα για διαιτησία και γιατρούς!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.