Προπόνηση σε δύο γκρουπ στις Μοίρες

Δεν αλλάζουν τα πλάνα της ομάδας από την Μεσσαρά παρά την διακοπή του πρωταθλήματος, συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία τους.

Οι Μοίρες που δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι σήμερα από τον κορωνοϊό συνεχίζουν την προετοιμασία τους περιμένοντας το πράσινο… φως από την ΕΠΣΗ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Φινοκαλιώτης θέλει να προσέξει τους ποδοσφαιριστές του μην εξαπλωθεί ο κορωνοιός και έτσι πήρε την απόφαση να χωρίσει την ομάδα του σε δύο γκρουπ προπονήσεων.

ADVERTISING

Πιο συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές που μένουν στις Μοίρες και γύρω χωριά θα κάνουν προπόνηση υπό τις οδηγίες Ιερωνυμάκη – Αντωνάκη, ενώ οι παίκτες από το Ηράκλειο θα προπονηθούν ε χώρο του Παγκρητίου από τον Γιώργο Φινοκαλιώτη.

Ο έμπειρος τεχνικός μάλιστα θα δώσει ρεπό στους παίκτες του Σαββατοκύριακο για να φορτώσουν… μπαταρίες και να επιστρέψουν στις προπονήσεις από τη νέα εβδομάδα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.