«Χάλασε» το δίδυμο…

Για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια κοινής πορείας, δεν θα αγωνιστούν ως συμπαίχτες οι Βασίλης Παπαδάκης-Μηνάς Φράγκος.

Οι δύο πολύπειροι ποδοσφαιριστές, ξεκίνησαν την κοινή τους πορεία, φορώντας τη φανέλα του Ηροδότου και στη συνέχεια, ακολούθησαν κατά σειρά: Δόξα Γαλιάς, Χερσόνησο, εκ νέου στον Ηρόδοτο, ΠΑΟ Κρουσώνα και τελευταίος τους κοινός… σταθμός ήταν ο ΠΑΝΟΜ.

Ο Μηνάς Φράγκος, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τα Μάλια και να μετακινηθεί στον Ρούβα, αποτελώντας μία σημαντική μεταγραφή για την ομάδα της Γέργερης, ένα δρομολόγιο όμως που δεν αναμένεται να ακολουθήσει και ο πρώην συμπαίκτης του Βασίλης Παπαδάκης, που επέλεξε να παραμείνει στον ΠΑΝΟΜ.

ADVERTISING

Αναμφίβολα, οι δύο τους, έχουν γράψει από κοινού, ιστορία στα γήπεδα του Ηρακλείου και αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, που δεν θα βρίσκονται στην ίδια ομάδα.

Εκτός και εάν ο Ρούβας τελικά κάνει την έκπληξη και μαζί με τον Μηνά Φράγκο, αποκτήσει και τον Βασίλη Παπαδάκη, κάτι που δεν συγκεντρώνει όμως πολλές πιθανότητες…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content