ΟΦΗ

Έτοιμος ο Τοράλ, «μπήκαν» Γιάννου και Μαρινάκης

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Έτοιμος ο Τοράλ, «μπήκαν» Γιάννου και Μαρινάκης

Ευχάριστα νέα στον ΟΦΗ πριν από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει πλέον περισσότερες επιλογές στον καταρτισμό των πλάνων του κόντρα στους Ηπειρώτες (08/01). Ο Τοράλ επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς, ενώ οι Γιάννου και Μαρινάκης ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε και συμμετείχαν σε μέρος του κανονικού προγράμματος.

Η σχετική ενημέρωση: «Με τον Jon Toral να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (6/1) στο Παγκρήτιο στάδιο, η οποία περιελάμβανε άσκηση τεχνικής πάσας και παιχνίδι τακτικής.

Οι Απόστολος Γιάννου και Νίκος Μαρινάκης συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τους ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες. Ο Δημήτρης Σωτηρίου συνέχισε θεραπεία.

Από την προπόνηση, εκτός από τον Devis Epassy, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην Εθνική Καμερούν, απουσίασαν οι Abdul Weiss, Απόστολος Διαμαντής και Βασίλης Σηφάκης λόγω ίωσης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (7/1), στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου (8/1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Περισσότερα νέα για ΟΦΗ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα