Το ευχαριστώ του Αλμυρού στον Λ. Αυγενάκη

Ο Αλμυρός με ανακοίνωση του ευχαρίστησε δημόσια τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος εξασφάλισε μέσα από επιτυχημένες ενέργειες την πρόσβαση των “πορτοκαλί” σε ένα μεγάλο χορηγικό πακέτο μέσω της χορηγίας του στοιχήματος.

Μάλιστα η ομάδα του Γαζίου αναφέρει στην ανακοίνωση της πως τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την ομαλή λειτουργία και θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες ολόκληρου του συλλόγου του Αλμυρού.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Αυγενάκη Λευτέρη, ο οποίος κατάφερε μέσα από επιτυχημένες ενέργειες να εξασφαλίσει την πρόσβαση της ομάδας του Αλμυρού σε ένα μεγάλο χορηγικό πακέτο μέσω της χορηγίας του στοιχήματος.

ADVERTISING

Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν για την ομαλή λειτουργία και θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες ολόκληρου του συλλόγου του Αλμυρού, τόσο για την μεγάλη ομάδα αλλά και για τους Νέους μας. Παρόμοιο πακέτο είχαμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε και την προηγούμενη χρονιά για τον Αλμυρό, μέσα από την επιτυχημένη εγγραφή της ομάδας μας στο μητρώο.

Ο συντοπίτης μας Υφυπουργός κ. Αυγενάκης θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο γήπεδο μας να παρακολοθήσουμε μαζί έναν αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας, σεβόμενοι όλα τα μέτρα προστασίας και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, μόλις βελτιωθεί η κατάσταση και ομαλοποιηθεί η επιδημιολογική εικόνα της χώρας.
#Almyros #Gazioy #football #ball #filathloi #gipedo #Herakleio #Crete #agonas #match #people #together #fitlife #trainhard #noexcuses #lookgood #feelgood #child #team #time #game #hope #score #weather #like #lefterisaugenakis #ifipourgos #athlitismos”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ