Γ. Κρητικός: «Η απόφαση του Μ. Καλαϊτζάκη να πάει στον ΠΑΟΚ είναι καθαρά δική του»

Θέση για την αποχώρηση και τις συζητήσεις με τις ομάδες που θα συνεχίσει την καριέρα του πήρε ο επίτιμος πρόεδρος του ΠΑΝΟΜ Γιάννης Κρητικός.

Ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε με το ?????????? τόνισε ότι η επαφή που είχε ο ΠΑΝΟΜ ήταν μόνο με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης και βρέθηκε η χρυσή τομή για να μείνει ελεύθερος από τους “κιτρινόμαυρους”. Για το που θα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Κρητικός ξεκαθάρισε ότι είναι αποκλειστικά ευθύνη του ποδοσφαιριστή και όχι του ΠΑΝΟΜ.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «O ΠΑΝΟΜ ουδέποτε ήρθε αε επαφή με τον ΠΑΟΚ είτε με άλλη ομάδα για τον Μάνο Καλαϊτζάκη. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής λίγο πριν φύγει το 2021 ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα. Στον ΠΑΝΟΜ έκαναν Δ.Σ. το βράδυ της τρίτης μαζί με τον ποδοσφαιριστή και αποδεσμεύτηκε και τυπικά. Η απόφαση του να πάει στον ΠΑΟΚ είναι καθαρά δίκη του και δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση ο ΠΑΝΟΜ»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.