Άναψε το «πράσινο» φως στον Εργοτέλη για συμμετοχή στην Super League 2

Το «πράσινο» φως από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έλαβε η ΠΑΕ Εργοτέλης οριστικοποιώντας και τυπικά την συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Μετά την συνεδρίαση που είχε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, έδωσε την άδεια στους «κιτρινόμαυρους» για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ, αναφέρει: «Το «πράσινο» φως από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έλαβε η ΠΑΕ Εργοτέλης οριστικοποιώντας και τυπικά την συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Super League 2.

ADVERTISING

Η άδεια χορηγήθηκε σήμερα κατά την διάρκεια συνεδρίασης της ΕΕΑ η οποία εξέτασε σχολιαστικά το φάκελο που είχε κατατεθεί το προηγούμενο διάστημα με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε από τον νομικό της σύμβουλο κ. Χάρη Γρηγορίου.

Προπόνηση σε δυάδες

ADVERTISING

Κάθε δυνατή προσπάθεια καταβάλει o προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Ταουσιάνης και οι συνεργάτες του προκειμένου να παραμείνουν όσο το δυνατόν σε καλύτερη φυσική κατάσταση οι παίκτες μας.

Οι κιτρινόμαυροι ακολούθησαν σήμερα πρόγραμμα εκγύμνασης μέσω… τηλεδιάσκεψης ενώ για αύριο έχει προγραμματιστεί προπόνηση ανά γκρουπ. Πιο συγκεκριμένα σε διαφορετικές ώρες οι παίκτες μας χωρισμένοι σε δυάδες θα γυμναστούν τηρώντας αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα από την κυβέρνηση μέτρα».