Ν. Νιόπλιας: «Είχαμε πρόβλημα συνοχής – Δεν ήταν καλή η εικόνα μας»

Απογοητευμένος από την εικόνα του ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Νίκος Νιόπλιας στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA.

Για το ματς ανέφερε: “Έχω την εντύπωση ότι είχαμε πρόβλημα συνοχής σαν ομάδα. Τα προβλήματα ήταν αρκετά σήμερα για εμάς και θα έπρεπε να ήμασταν πιο ενεργοί. Είχαμε παθητικότητα και στον Αστέρα εκμεταλλευτήκανε την έδρα τους, έχουν καλούς παίκτες μέσα στην περιοχή. Η χρονιά δεν μπήκε καλά, αν αρχίσουν να μειώνονται τα προβλήματα θα πηγαίνουμε καλύτερα, αν αυξηθούν θα γίνουν δυσκολότερα, αφού ο κορωνοϊός δημιουργεί προβλήματα σε όλες τις ομάδες όχι μόνο σε εμάς. Δεν ήταν η εικόνα μας καλή. 

«Πέταξε» ένα ημίχρονο στην Τρίπολη και έχασε!

ADVERTISING

Για το πως κρίθηκε το παιχνίδι: “Αυτά τα παιχνίδια επειδή είναι καλές ομάδες και τακτικό παιχνίδι ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε την έδρα του. Είμαστε αρκετά νωρίς έχει δρόμο για το ποιος θα μπει στην εξάδα. Αν εξαιρέσουμε την διαφορά του Ολυμπιακού, όλες οι ομάδες είναι μέσα στους στόχους τους.

Για την επιστροφή στην δράση και την διαχείριση του κορωνοϊού: “Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό, αλλά είναι και οι διακοπές που μας επηρέασαν. Είναι καλό να παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια παρά να έχεις αποχή. Τέτοια ματς μετά από διακοπή θα ήταν καλό να τα παίζεις στην έδρα σου για να έχεις τον ρυθμό”.

ADVERTISING

Για το τι εύχεται στον εαυτό του και στον ΟΦΗ: “Υγεία ευχόμαστε πάνω από όλα και στην ομάδα να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ